De webwinkel voor baby’s, juniors & tieners!

Matrassen

matrassen

MATRASSEN

Again4Kids verkoopt matrassen van ABZ matrassen.
Het merk ABZ staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment kindermatrassen in zowel standaardafmetingen als in de meest uiteenlopende afwijkende maten. Nergens zal men een breder assortiment aantreffen.

 

Constante innovatie, in samenwerking met geselecteerde leveranciers, leidde naast de ontwikkeling van matrassen voor volwassenen tot een nooit-geziene specialisatie in baby- en kindermatrassen.

Bij ABZ worden uitsluitend kindvriendelijke materialen toegepast, die ook voldoen aan het predikaat 'milieuvriendelijk'.

 

Wat is Medicott®?

Medicott® is een reeks van bewerkingen gericht op het zuiver maken van katoen bevattend doek. Een proces ontwikkeld door het ‘Steinbeis-Transferzentrum’ in Reutlingen (D) onder leiding van Prof. Grüninger en uitgebreid getest door het ‘ECO-Umweltinstitut’ in Keulen. De behandeling is in principe dezelfde als voor katoenen verbandmaterialen. Eerst wordt het katoen alkalisch behandeld en vervolgens op natuurlijke wijze gebleekt. Op die manier wordt het katoen gezuiverd van alle stoffen die als voedingsbodem voor schimmels kunnen dienen. Het zijn juist die schimmels die de huisstofmijt nodig heeft om goed te kunnen leven. Het proces is er dus niet op gericht rechtstreeks de mijt te bestrijden (met allerlei chemische producten), maar door verandering van het ‘milieu’ te voorkomen dat ze zich in uw matras gaat vestigen. Door deze uiterst grondige microscopische reiniging behoudt Medicott® ook na vele wasbeurten nog steeds de eigenschap dat de schimmels zich er niet in kunnen vestigen. Daarmee is blijvend de voedingsbodem voor de huisstofmijt weggenomen.

 

 

Het blijft overigens aan te raden de hoes om de 3 à 4 maanden te wassen. Daar de huisstofmijt ook van huidschilfers leeft, voorkomt u zo dat ze zich alsnog (tijdelijk) in de hoes probeert te vestigen.

 

 MATRASBESCHERMERS

Er zijn verschillende mogelijkheden om je matras goed te beschermen.
- Matrrasbeschermer van noppen of vilt die je onder je matras legt ter bescherming van het matras voor de lattenbodmen
- Molton hoeslaken
- Anti lek moltonzeiltje

 

Er zijn producten die overeenkomen met deze selectie.